Vakantiepark Villagio di Sunclass

Het vakantiepark ligt aan de westzijde van het Gardameer, op circa 700 m hoogte boven het meer. Het rustige park ligt in het berglandschap Alto Garda Bresciano. Door deze ligging zijn de zomerse temperaturen aangenaam en het uitzicht spectaculair.

Het Sunclass Park is een Nederlandse vereniging met voornamelijk Nederlandse en Duitse leden. U koopt uw lidmaatschap en daarbij hoort een bungalow. Daar bent u persoonlijk voor verantwoordelijk. Garda Home is geen onderdeel van de vereniging en bemiddelt alleen tussen verkoper en koper.

Het park bestaat uit circa 160 vrijstaande bungalows, die allemaal in particulier bezit zijn. Elke bungalow heeft een unieke inrichting, tuin en uitzicht. Het park is terrasvormig gebouwd, wat voor een maximaal uitzicht per woning zorgt.

Voorzieningen

  • Zwembad met ligbedden en douche, badmeester aanwezig 
  • Receptie voor u en uw gasten, sleutel overdracht en sleutelkluis 
  • Er is een kleine bar bij het zwembad.
  • Het restaurant en de winkel zijn momenteel in afwachting van een nieuwe uitbater.
  • Goede verhuur mogelijkheden

Ontdek het mooie Tignale

Tignale is een gemeente in de Italiaanse provincie Brescia en telt 1314 inwoners.  De volgende dorpen maken deel uit van de gemeente: Gardola, Aer, Oldesio, Olzano Piovere en Prabione. Het dorp ligt op circa 555 meter hoogte.

In het dorp zijn vele restaurants, bars, winkels voor dagelijkse boodschapen en een tankstation.

Dankzij de ongelooflijk mooie vergezichten en een fijnmazig netwerk van goed onderhouden paden wordt Tignale zeer goed bezocht door liefhebbers van bergwandelingen. Het hele achterland leent zich uitstekend voor tochten, te voet of met de mountainbike, met een afwisselend aanbod aan routes die tussen de zes dorpjes door omhoog kruipen door het spectaculaire landschap aan het meer.

Alleen al om in het mooie voorgebergte te komen is een ervaring op zich. De hoofdweg naar Tignale is de pittoreske provinciale weg SP38, een zijtak van de westelijke kustweg tussen Gargnano en Campione del Garda. Zilveren olijfbomen, groene steeneiken, bochten en plekken met een mooi uitzicht wisselen elkaar af tijdens de eenvoudige klim, om op elk moment een exclusief uitzicht op het meer te geven.

Het kustgebied blinkt uit wat het landschap betreft, met het havengebied dat zich wordt gekarakteriseerd door buitengewone kleuren en een zeer ruim aanbod aan watersporten. Ook aan de oever ligt het wonderbaarlijke complex van de Limonaia Pra dela Fam, een van de meest prestigieuze limonaie (citruskassen) aan het Gardameer en een uitzonderlijke getuigenis van de citroenteelt in deze streek. Het recent gerenoveerde strand Pra dela Fam ligt vlakbij en is zeer de moeite waard: een oase van rust om te genieten van een verkwikkende duik terwijl bij de kiosk met uitzicht op het meer, uw drankje al klaar staat.

Referenties

Dankzij Garda Home heb ik na drie jaar op eigen houtje zoeken, eindelijk een mooie bungalow gevonden in Italië. Zonder hun hulp was mij dit niet gelukt. Bedankt!

Han van Dadenkom 52 jaar

Het is echt heerlijk vertoeven in Prabione. Ik was op zoek naar een sfeervolle bungalow in deze regio voor mijn gezin. Het liefst met een extra slaapkamer voor familie die af en toe langskomt. Dankzij Garda Home vier ik al vijf jaar mijn vakantie in deze prachtige bungalow!

Caroline Gagenjus 45 jaar